ЧАШИ ЗА ШАМПАНСКО
Schott Zwiesel Diva

Стъклената чаша Schott Zwiesel Diva от чисто кристално стъкло е идеална за взискателни вкусове. Тя съчетава класически елементи с характерните черти на модерността.
Чашите на Schott Zwiesel се произвеждат машинно в Германия, като се използва международно патентованата технология на Tritan, която прави чашите подходящи за съдомиялна машина и устойчиви на удар, запазвайки ги блестящи година след година.
Идеални за младоженци, ценни клиенти, партньори, приятели, сватби, фирмени събития, церемонии по награждаване и частни тържества. Производител: Schott Zwiesel /Made in Germany/


    МАТЕРИАЛкристално стъкло Tritan®

    ВИСОЧИНА253 мм

    НАЛИЧНОСТИзчерпани

    ЦЕНА /комплект 2 броя чаши/44,00 лв.

Класическа форма, чисто удоволствие: Серията DIVA LIVING може лесно да се използва в ежедневието благодарение на удобната й височина на стъблото. Тази серия от кристално стъкло е перфектна комбинация както за официалната, така и за всекидневната употреба на виното. Тънките, чувствени, изпъкнали стъбла се държат умишлено кратки, за да подчертаят гладко извитите форми. Независимо от случая или украсата, тази серия ще работи добре с вина от Бордо, Бургундия, Шардоне, Ризлинг и шампанско. Произведен с технологията TRITAN® PROTECT, съпротивлението при прекъсване и дълготрайността на чашите, особено на стъблата, е подобрено.
Основни характеристики на Tritan®
Най-издържливото на измиване в миялна машина стъкло на света! Чрез тестове, проведени от независими институции в Германия, бе доказано, че стъклото, подложено на над 1000 цикъла на измиване в миялна машина, не променя блясъка си и няма нито едно петънце по повърхността си.
Най-здравото и гъвкаво стъкло на света! Чашите, произведени от новото стъкло, са изключително здрави, гъвкави и се чупят значително по-трудно.
Най-твърдото и прозрачно стъкло на света! Новото кристално стъкло, разработено от Schott Zwiesel, доказано е най-твърдото и трудно драскащо се стъкло на света. Неговата твърдост отстъпва единствено на диаманта, циркония и титана.
Марката Schott Zwiesel - известна още като "чашата на професионалистите" - е световният лидер в стъкларията сред елитни хотелиери, заведения за хранене и ресторантьори. Тяхната перфектна форма и блестящ блясък се създават с помощта на патентованата технология от кристално стъкло Tritan® - безупречна комбинация от блясък, здравина и превъзходен дизайн.
Schott Zwiesel предлага функционални продукти с акцент върху специална стъклария и иновативни дизайни за сервиране. Сомелиери, винопроизводители, световноизвестни готвачи и луксозни хотели в повече от 120 страни разчитат на продуктите на Schott Zwiesel всеки ден.
Всички чаши на Schott Zwiesel са подходящи за съдомиялна машина, устойчиви и дълготрайни - те ще блестят години наред толкова ярко, колкото и в първия ден на употреба. Освен това тези фини стъкла са с олово и барий и са включени в екологичния профил на фирмата, което означава, че всички етапи от производствения процес, от придобиването на суровини до емисиите от производството се измерват, анализират и оценяват.
Продуктите на Schott Zwiesel се предлагат в четири отделни категории: линията BAR PROFESSIONAL за всички видове напитки и коктейли, линиите SERVING & MORE и ACCESSORIES с по-широка гама от продукти и линията WINE & MORE, разработена така, че да покаже индивидуално характеристиките на всяко вино.

Изпрати поръчка/запитване