БОКАЛ ЗА ВИНО
Spiegelau Renaissance Burgundy

Стилни ритуални бокали за вино по дизайн на Spiegelau от серията "Ренесанс". Изработени са от оловен кристал и гравирани орнаменти с технологията Пантография. Бокалите са с високи столчета, подходящи за сватбени ритуали в църква, празници, различни събития и др.
Производител: Spiegelau /Made in Germany/


    МАТЕРИАЛоловен кристал

    ВИСОЧИНА247 мм

    ОБЕМ710 мл

    НАЛИЧНОСТИзчерпани

    ЦЕНА /1 брой бокал/52,00 лв.

Ренесанс - новата серия чаши на Spiegelau, празнува възстановяването на лекотата на битието. Тук се прилага техника, разработена през 19-ти век - "Пантографията". Това е метод, който прави възможни фини декори върху стъклени чаши. Дизайнът е чист и ясен и малко игрив поради гравирания дизайн на чашите. RENAISSANCE определено е връхна точка в асортимента на Spiegelau. Стъклото е очарователен материал, който Не само изпълнява практическата цел, но има и много други начини, по които стъклото обогатява живота ни. Той е брилянтен, отразява и пречупва светлината и има задоволителен звук при докосване на чашите. Освен това специфичните стъклени форми и висококачествената стъклена повърхност, чрез използването на чисти суровини, подобряват аромата и вкуса на напитките.
Висока производителност при всеки случай. Първото записано споменаване на завода Spiegelau датира от 1521 г. От създаването на фини стъклени огледала за старите кралски дворове в Европа. Spiegelau успя да трансформира 500-годишния си опит от ръчна изработка в изцяло машиностроителна продукция с най-съвременна технология. Дизайнерите създават чаши, които са поразителни, но прости, перфектно балансиращи и функционални. Оставайки вярна на духа на занаятчийското майсторство на Бавария, ние приемаме най-новите, най-иновативни технологии, за да сме сигурни, че нашите чаши са надеждни и издръжливи. Това е, което прави стъкларията на Spiegelau първият избор за професионалисти и потребители по целия свят.

Изпрати поръчка/запитване