БОКАЛ ЗА ВИНО
Royal Daulton Two Hearts

Изящни и красиви ритуални бокали за вино по дизайн на Royal Daulton от серията "Promises". Изработени са от безоловен кристал и орнаменти с камъни сваровски. Бокалите са с високи столчета, украсени с гравирани преплетени сърца. Върху тях са прикрепени камъни сваровски.
Производител: Royal Daulton /Made in England/


    МАТЕРИАЛбезоловен кристал, кристали сваровски

    ВИСОЧИНА225 мм

    ЦЕНА /1 брой бокал/80,00 лв.

Направете изящен подарък със серията на Royal Daulton - Promises. Перфектни подаръци за специални поводи, колекцията "Обещания" е кулминацията от два диапазона, които се фокусират върху чувствата на сватбените церемонии и вечната любов на двама души - правейки красиви романтични жестове за близките. Кристалните бокали, и в двата вида дизайн имат взаимосвързани преплетени гравирани кръгове и сърца. Те символизират любовта и приятните спомени, усъвършенствани от прибавянето на Swarovski кристални декорации за ослепителен завършек. Колекциите на Royal Doulton са в експресивни и разнообразни стилове, вдъхновени от таваните, студиата и апартаментите на "новия Лондон", чрез творческо използване на материали, модели, цветове и текстури.
От 1815 г. Royal Doulton е начело на дизайна, като се стреми да остане пред конкурентите, да определя тенденциите в съдовете и интериора. От непринудените прибори за сервиране до идеалните подаръци за сватба и декоративни фигурки, марката е отворена и умишлено разнообразна. С множество дизайнерски сътрудничества с Елън Дегенерес, Гордън Рамзи, Барбър и Озерби, Hemingway Design и други, със сигурност ще намерите това перфектно допълнение на Royal Doulton към дома ви.

Изпрати поръчка/запитване