БОКАЛ ЗА ВИНО
Oleg Cassini Crystal Diamond

Луксозни и тържествени ритуални бокали за вино по дизайн на Oleg Cassini от серията "Diamonds". Изработени са от безоловен кристал с високи столчета. Уникалният ствол е направен от куха стъклена тръба, която е пълна със стотици малки, искрящи кристали, които са нарязани във формата на диаманти. Когато са на пряка светлина разпръскват магически блясък и елегантност.
Производител: Paul Nagel /Made in Germany/


    МАТЕРИАЛбезоловен кристал, кристали

    ВИСОЧИНА240 мм

    ЦЕНА /1 брой бокал/90,00 лв.

Направете луксозен подарък със серията на Oleg Cassini - Diamonds. Колекцията "Диаманти" е създадена за максимален блясък и елегантност, добавяйки шик и модерен стил към вашата маса Подарете незабравим подарък за специални поводи или създайте траен спомен от вашия сватбен ден.
Олег Касини, създател на вкус, създател на тенденции и икона на стил ... е известен с това, че създава някои от най-запомнящите се моменти в историята на модата, от Холивуд до Белия дом, за да бъде един от най-продаваните дизайнерски имена в сватбения бранш днес. От Жаклин Кенеди до Грейс Кели, дизайна на Олег Касини е синоним на най-бляскавите жени в света. Същата магическа елегантност резонира с великолепно изработените булчински рокли.

Изпрати поръчка/запитване