Общи условия

1. АВТОРСКО ПРАВО
Съдържанието на уеб страницата на www.svatbenstil.com е със защитени авторски права. Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие. www.svatbenstil.com запазва правото си на публичното представяне или изпълнение на произведенията създадени по индивидуален проект.

2. ЦЕНИ
Обявените цени са крайни и се отнасят за един брой. В посочените цени е включено цветно/черно надписване. Не се доплаща за допълнителни текстове до 3 броя, напр. родители, кумове, гости. За всеки допълнителен текст цената е 5 лв./бр. При повече от две промени на готов проект, всяка следваща промяна се доплаща 5 лв./бр. Пликовете за покани се заплащат отделно. Цената на индивидуален проект се оферира допълнително. Цените на продуктите, представени в сайта, могат да бъдат променени от www.svatbenstil.com без предизвестие и могат да съдържат оперативни грешки.

3. ПЛАЩАНЕ
За да започнем работа по Вашата заявка, е необходимо капаро 50% от крайната стойност. Това може да стане на място в нашият магазин, или по банков път. Останалата сума се заплаща при получаване на поръчката. Данни за плащане по банков път:
"Адибо" ЕООД
ОББ АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG22UBBS88881000396988

4. СРОК ЗА ИЗРАБОТКА
Срока за изработка на одобрена поръчка е от 3 - 20 работни дни, като зависи от количеството, сложността на изпълнение и натовареността ни за момента. Срока за изпълнение на индивидуални проекти се съгласува отделно.

5. ДОСТАВКА
Времето за доставка е в рамките на 1 работен ден с куриерска фирма "Еконт Експрес". Доставката е за сметка на получателя, като тя се определя от тежестта на пратката и стойността на наложения платеж.

6. ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИЯ
Всички продукти с изключение на ритуалните чаши, предоставени от www.svatbenstil.com са персонализирани и изработени според желанията на клиента и не подлежат на връщане (чл.55, ал.2, т.3 от Закон за защита на потребителите (ЗЗП)). www.svatbenstil.com не носи отговорност за допуснати правописни грешки в предоставените текстове. В случай, че сте заявили и потвърдили поръчка и впоследствие се откажете, предплатената сума не се възстановява.

декорация и украса за сватба
1
Запитване

За да изготвим най-подходящата оферта за вас, споделете с нас, датата на събитието, мястото, броят гости, ориентировъчен бюджет и друго по ваше желание.

2
Изпращане на оферта

След получаване на вашето запитване, ще изготвим ориентировъчна ценова оферта.

3
Запазване на дата за декорация

Ако желаете да ни ангажирате за украсата на вашето събитие е необходимо капаро за запазване на датата.

Поръчка на покани и печатни материали

Ако искате да промените цветовете, дизайна или орнаментите на избран модел според темата и нюансите на вашата сватба - споделете с нас. Промяната само на цветовете не се заплаща допълнитено. След получаване на вашата заявка, ще ви изпратим визуализация за преглед за правописни грешки и одобрение. Не носим отговорност за правописни грешки. Възможно е изчерпване на някои от материалите. В такъв случай, ще ви информираме и предложим замяната им с други.

1
Модел покана, текстове и брой

Напишете ни избраният
модел покана,
необходим брой и текст на
info@svatbenstil.com

2
Изготвяне на проект и аванс

За стартиране на поръчка е необходим аванс в размер на 50%. След което, ще ви изпратим проект с оформлението на текста.

3
Одобрение

След преглед на текстовете за евентуални грешки и одобрение от ваша страна, стартираме поръчката. Доплащане при получаване.